MAXPRO2U

HOT PROGRAM 
Maxpro2u menjalankan perniagaan secara online dan offline.Maxpro2u terbahagi kepada dua sistem iaitu bagi meraka yang mampu menaja dan yang tidak mampu menaja.
Plan yang yang rajin berkerja dipanggil : MAX-WIN
Plan yang malas berkerja dipangil : MAX-CASH

MAX-CASH menceritakan tentang mereka yang malas berkerja dan tidak mampu menaja(max-cash).Sistem yang malas berkerja ini berjalan secara AUTO siapa yang cepat mendaftar dialah yang di atas kepada yang lambat mendaftar jangan bimbang sebab apabila orang yang diatas cukup 5lebel dia akan tertendang turun kebawah secara AUTO dan menjadi downline pula begitulah seterusnya.Setiap kali tertendang kebawah 1point akan menghasilkan max rm155.Dengan nilai pembelian rm80.00secara autonya anda mempunyi 4point, jika 4point ini game ia menghasilkan max rm620.
Plan MAX-CASH berjalan secara auto dan didalam Maxpro2u boleh dikatakan setiap saat ada saja pendaftaran baru dan point-point yang tertendang kebawah maka jangan risau jika kita tak ada downline.
MAX-WIN menceritakan tentang orang yang rajin berkerja,menaja,kita boleh mencari seberapa ramai orang yang boleh disini hanya akan di bayar duit penaja.Disini anda boleh menyusun orang-orang anda untuk diletakkan dikawasan mana-mana yang suka.
.
Macam mana pula jika kita mampu menaja?
Jika kita mampu menaja pendapatananya memang lumayan  tetapi yang istemewanya disini kita ada dua pendapatan yang pertama pendapatan kita berusaha dan yang kedua pendapatan kurang atau malas bergerak.


Pada awal th 2011 Maxpro2u akan dilancarkan di seluruh dunia maka potensi untuk menjadi orang yang terawal adalah amat cerah buatlah keputusan secara bijak.


PACKAGE
Pearl - RM 80.00 - 25BV
Emerald - RM 350.00 - 125BV
Sapphire - RM 700.00 - 250BV
Diamond - RM 1400.00 - 500BV

HUBUNGI : en. MAZLAN
017 7209027 
017 7209027
Custom Search
  

ADS-4CYBER NETWORK PRODUCTS

Get cash from your website. Sign up as affiliate